Paltamon Info-kahvila avaa ovensa 2.5.2012

Toukokuun toinen päivä avautuu Paltamon Info-kahvila, joka sijaitsee Nesteen torilla, Eino Leinon puiston kulmalla.  Paltamon Työvoimatalon puutyön vastaava Jani Kultarinne ja Tekstiilipajan vastaava ohjaaja Marja Leinonen kertoivat Paltarille suunnitelmista.

Marja Leinonen kertoo, että kahvilaan tulee myyntiin Käsityömyymälä Näpringin perustuotteita, joita tehdään eri käsityöpajoissa. Poppanalaukut ja muut poppanatuotteet ja matot ovat kestosuosikkeja, mutta lisäksi saatavilla on huovutustuotteita sekä puutuotteita, jotka ovat laajemmassa mittakaavassa myynnissä itse Näprinki-myymälässä Vaarankyläntie 3:ssa.

Kultarinne kertoo, että paikalle tuodaan Työvoimatalolla valmistetun Kodin Terran tynnyrisaunan mallisauna, joten halukkaat voivat tutustusa saunaan paikan päällä. Paikalle tulee olemaan esittelijä, mahdollisesti Kultarinne itse ja saunasta voi esittää kysymyksiä ja vaikka tehdä tarjouspyynnön siltä seisomalta. Jopa saunan tilaaminen onnistuu, tilaukset toimitetaan edelleen Kodin Terralle ja ostoksestaan saa S-Ryhmän edut.

Yllätysbonuksena Työvoimatalon työntekijät vaihtavat autoilijoiden kesärenkaat ilmaiseksi paikan päällä! Kannattaa siis käyttää tämä tarjous hyväkseen ja ottaa kesärenkaat auton konttiin mukaan!

Info-kahvilan avajaiset 2.5.2012 kello 10-16:00 . Tervetuloa nauttimaan kahveista ja ihasteleman Työvoimatalon laadukkaita tuotteita!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

One response to “Paltamon Info-kahvila avaa ovensa 2.5.2012

  1. Kiitos info cafeen henkilökunnalle iloisesta ja ystävällisestä palvelusta. Saatiin pannullinen kahvia keitettyä kunkkupäivälle veneeseen.
    ja kahvikakku oli suussasulavaa… Suosittelen! terveisin Savon poeka 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s