Galleria

Messuttelua Kajaanin malliin

Rakenna – sisusta -asu messut järjestettiin  6-7. huhtikuuta. Ilma oli mitä mainioin ja tapahtumapaikan näyttämönä toimi suuri ja komea Kajaanihalli. Rakennusmestari Harjakainenkin arvosti puitteita.

parvelta

Paltarilla ei ole ollut tapana mainostaa, mutta tässä artikkelissa sitä nyt tulee ihan tuutin täydeltä vähän olosuhteiden pakosta. Lisäksi on aivan mahdotonta mainita kaikkien kuvissa näkyvien ihmisten nimiä, saati kysyä lupaa julkaisuun. Muuan mies tuli kyllä sanomaan että hänen kuvaansa ei saa julkaista, joten tietenkään sitä ei julkaista. Kannoin pressikorttia ja kameraa joten kuka tahansa olisi voinut tehdä näin. Reilu peli.

hunajaTarjolla oli jos jonkinlaista härpäkettä aina chilihunajasta likakaivoihin. Tämä hunajamies antoi toimittajan maistaa rommihunajaa ja kyllä… Oli siinä sellainen tuttu aromi. Vaikka eiväthän toimittajat käytä alkoholia. Ainakaan humaltumistarkoituksessa. Ainakaan jos ei satu itsellä olemaan tai jos ei joku tarjoa. Tämän on pakko olla totta, kun se on kerran lehdessä.

likakaivot

Mukavuudenhaluisena kiinnostuin avaruusajan lepotuolista. Elektronisesti ohjattu tekemään vaikka mitä ja hintaa kuin pienellä henkilöautolla.

tuoli1 tuoli2 tuoli3 vatkain

Tämmöinen ihme vatkainkin oli, kuulemma nilkkojen hierontalaite.

namuKarkkia oli tarjolla ämpärikaupalla vähän joka nurkalla ja ilmapalloja. Ainakin lapsilla oli hauskaa. Maistoin myöskin jotain karjalanpaistia siitä Crocpot padasta ja se oli kyllä hyvää. Kuulemma karavaanarit ja veneilijät käyttävät paljon ja olishan se kätevä kun ei kesällä viitsi paljon leivinuunia lämmittää.

Niin ja tietenkään mitään Nunnauunia ei kannata kovin pieneen veneeseen muurata, voipi upota.

Kylläkai siellä jos olisi käynyt kaikki maistiaiset läpi, niin olisi voinut sitten iltapäiväksi lähteä Harjakaisen kanssa rakennushommiin.

croc1 croc2 croc3

Mutterimajankin olivat raahanneet hallin nurkkaan. Kysyin varsin että paljonko lukaalilla olisi hintaa marmoripöytineen. 6300 €. – En tiedä onko se paljon vai vähän. maja1 maja2

Ei tähän millään kaikkia osastoja jaksa naputella. Mutta tässä jotain:

m1 m2 m3 m4 m5 m6 m7 m8

t1 t2 t3

harjak

Lopuksi rakennusmestari Timo Harjakainen (Aku Hirviniemi) nauratti kansaa omintakeiseen tyyliinsä.  En kyllä kehu. Ehkä hahmon ei olisi pitänyt haukkua toimittajaa julkisesti runkvistiksi ja uhata iskeä Venla-patsas auton konepeltiin nokkakoristeeksi. Toki sen auton arvo nousisi siitä vähintään puolella, mutta silti. On tämäkin duuni. Kaikenmaailman kommentteja..

AN

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s