Paltari sulkeutuu

Paltari eli runsaan vuoden aktiivisena ja paljon kiitosta herättäneenä verkkojulkaisuna.

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole henkilökuntaa, jotka kirjoittaisivat Paltariin, joten lehti laitetaan jäihin.  Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku kiinnostuu lehden jatkamisesta, mutta toistaiseksi semmoisia henkilöitä ei ole löytynyt.

Hyvää kesää kaikille lukijoillemme ja kiitos menneestä vuodesta!

Toimitus / Minna

5 responses to “Paltari sulkeutuu

 1. Voipi tosiaan olla, että kuvia on otettu myöskin sellaisissa tilaisuuksissa, joita voisi luonnehtia yksityisiksi. Mutta toimittaja on aina selkeästi ilmaissut olevansa paikalla toimittamistarkoituksessa niin että jos ei halua kuvaan niin asianomainen voi poistua. On aika kohtuutonta vaatia toimittajaa kysymään kirjallinen lupa kaikilta läsnäolijoilta jos näitä on vaikka parikin sataa.

  Jos näkee toimittajan ja epäilee joutuneensa kuvaan, niin aina voi sanoa toimittajalle että sitä ei saa julkaista ja sitä ei silloin julkaista. Minulle on pari kertaa sattunut näin ihan julkisissakin tilaisuuksissa, eikä siinä mitään.

  Toimittajan työ on ihan tarpeeksi vaikeata ja sitten kun juttu leviää julkisuuteen, niin aina löytyy tällaisia ”pitäisi” ja ”olisipitänyt” arvostelijoita joiden ei tarvitse itse sitä tehdä, mutta jotka kokevat jonkinlaista mielihyvää että ”ähäh, jäitpäs kiinni”. Tällaiset henkilöt on vain pakko jättää omaan arvoonsa. A

  • Pekka Korhonen

   Höpö höpö, Aimo. Tarkoitan Hiomon aikana otettuja ja julkaistuja kuvia sekä artikkeleita. Jos joku on velvollinen kyselemään lupia vastaavissa tilaisuuksissa kuvien ottamiseen ja niiden julkaisuun niin se on ”toimittaja”, ei koulutukseen osallistuja. Jätän sinut, tämän lehden päätoimittajan sekä muut mahdolliset avustajat omaan arvoonne, asteikolla 1-5 ehkä arvosanalla -2.

 2. Pekka Korhonen

  Harmi. Minusta erikoisesti nuo jutut, joissa julkaistiin yksityistilaisuudessa otettuja kuvia ilman kuvattavien lupaa, olivat tosi mielenkiintoisia.

 3. Kiitokset Paltarin kiinnostavista ja mukaansatempaavista artikkeleista, kuvista ja vinkeistä, joita olen saanut Paltaria seuraamalla. Toivon, että saatte vielä jatkaa tulevaisuudessa tätä mainiota nettilehteä. Terveisin Pirkko B-S

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s