Etusivu 02.08.12

Paltarin julkaisussa ongelma

Homma meni niinsanotusti puihin

Torstaina 26.07 tapahtui ”mahdoton” virhe ja kontrolli petti joka paikassa. Kaikki oli tehty muuten oikein, mutta etusivu oli jäänyt luonnoksena dashboardiin, tässä tapauksessa uusi lehti näkyi joidenkin linkkien kautta ja toisten ei, niinpä epäiltiin tilapäistä palvelinongelmaa, eikä vikaa osattu etsiä toimituspäällikön korvien välistä, mistä ne suurimmat ongelmat yleensä löytyvät. Tässäkään tapauksessa kyse ei ollut pelkästään yksittäisestä virheestä, vaan yhteensattumien summa johti ikävään toimintahäiriöön.

Valitamme tapahtunutta ja yritämme olla vastaisuudessa huolellisempia. Toimitus

Kuva: cc böhringer friedrich

Ennätysmäärä osallistujia Kuhakunkussa

Kuhakunkku kilpailu Paltamossa ja Paltaselällä sujui tänä vuonna varsin viihtyisästi ja loistavassa säässä. Pääpalkintona oli aika jykevän näköinen perämoottori. Tätä tavoittelemaan lähti kaikkiaan 177 venekuntaa.

Lue lisää.

Herra Erkin Mukana metsässä

Heinäkuun kuvausretkelle lähdin kirjaimellisesti kuun lopulla 31.7. klo. kahdeksan aikoihin illalla.

Haluaisin tehdä kuluneen kuun säästä reklamaation, mutta en oikein tiedä minne. Niille esi-isille, kotka aikoinaan suuntasivat vaelluksensa riistan perässä tänne pohjoiseen, haluaisin kertoa, että Volgan mutkilta on sama matka välimerelle.

Lue lisää.

Utelias robotti laskeutuu Marsiin maanantaina

Aikanaan kuviteltiin, että lentävät lautaset tulevat Marsista, nyt ollaan selvästikin lähetetty sinne sellainen. Vihreitä miehiä ei ole kyydissä, vaan auton kokoinen robotti. Vihertäviä naamoja näkyy varmastikin Nasan lennonvalvonnassa, niin moni asia voi mennä pieleen ja pahimmassa tapauksessa Marsin pintaan ilmestyy taas uusi kraateri.

Lue lisää.

Paltamon koiranäyttely 22.7.2012

Pitkäkarvainen collie ”Kira”, virallisemmalta nimeltään Black Kiera of Kingly Shine menestyi Paltamon ryhmänäyttelyssä oikein mukavasti ollen pitkäkarvaisten narttujen 2. paras!

Paltamon koiranäyttely ryhmille 1&2 oli onnistunut tapahtuma. Olin itse kehässä ja en siis tämän suurempaa juttua voi kirjoittaa kuin ISO kiitos näyttelyn järjestäjille!

Lue lisää.

Auringonlaskun katsastajat – kourallinen muttereita

Villiin länteen viittaava otsikko tuli mieleeni, kun ajelin viitostietä kotia kohti vaiherikkaan katsastusreissun päätteeksi. Siellä oli aika villin lännen meininki, kun reikäpäät ohittelivat toisiaan kaatosateessa.

Lue lisää.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s