Etusivu 03.05.12

Pienkoneyrittäjän arkea rytmittävät  sesongit

Motorec on aloittanut elokuussa 2004 yrittäjä Reijo Moilasen voimin. Yrityksen toimipiste sijaitsee Paltamossa Honkakuja 4:ssä ja se sekä myy, että huoltaa kaikenlaiset pienkoneet kuten esimerkiksi moottorisahat, ruohonleikkurit, mopot, ja perämoottorit., Yrityksessä on lisäksi useiden eri merkkien merkkihuolto, mm. Husqvarna, Stihl, Peugeot sekä Mercury, jolla voi huollattaa laitteensa siten, että takuu pysyy voimassa.

Lue lisää.

Työvoimatalo vuokrasi tilat tynnyrisaunojen rakentamiseen

Rakennuksen takana on Paltamon lämpökeskus

Kyseessä ovat taannoin palaneen Jann Puu oy:n huonekalutehtaan kuivaamohallit jotka ovat nykyään metsäalan urakoitsija Eero Pyykkösen omistuksessa.

Lue Lisää.

Sää ei oikein suosinut Infoterian avajaisia

Kahvi oli silti hyvää ja uteliaita riitti paikalle tasaisena virtana. Jani Kultarinne vihjaisi että hän on käynyt alustavia neuvotteluja tynnyrisaunojen viemisestä Australiaan. Mikäpä siinä, ei kai mikään estä Työvoimataloa harjoittamasta ulkomaankauppaa.

Lue lisää.

Herra Erkin mukana luonnossa

Hyvä satunnainen lukija.
Lähdin tämänkertaiselle kuvausretkelle metsään, tutuille tienoille vapun aattona klo 5. Kevät on ollut tänä vuonna melkoisen kylmä.

Lue lisää.

Ulkotöissä

Seppo Keränen

Saavuin työvoimatalolle elokuun lopussa 2011. Tehtävänäni on toimia ulkotöiden vastaavana ohjaajana. Viimeisimmässä jaossa toimin myös kunnan teknisen osaston palveluksessa, sekä yhdistyksissä ja järjestöissä työskentelevien esimiehenä työvoimatalolle päin. Näillä työntekijöillä on omat esimiehensä kunnassa ja järjestöissä päivittäisiä rutiineja varten.

Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s