Etusivu 06.09.12

Pertti hieroo jälleen Työvoimatalon väkeä

Pertti Salmensalo (58) kävi urheiluhierojan koulutuksen 2002 – 03 Vuokatin urheiluopistossa ja on sen jälkeen toiminut hierojana enemmän tai vähemmän kokopäivätoimisesti mm. fysikaalisessa hoitolaitoksessa ja osittain yksityisenä, hän oli Kajaanin Hokki – joukkueen päätoimisena lihashuoltajana kaksi vuotta 2006-07.

Lue lisää.

Kansanedustaja Korhonen puhui Elojuhlissa sunnuntaina

Eläkeliiton Kainuun piirin Elojuhla järjestettiin Korpitien koululla Paltamossa. Paikalla oli väkeä noin vajaa puolet suuren salin mitalta. Puheenjohtaja Eino Kivirannan tervehdyssanojen jälkeen laulettiin suvivirsi, jonka toimittaja ainakin on oppinut yhdistämään kevääseen, mutta ihan hyvältä se kuulostaa näin syksylläkin.

Lue lisää.

 Avovesiuintia

Jari Kainulainen Koikeronjärvellä

Maanantaina Työvoimatalon työntekijöillä oli mahdollisuus hakea järvestä piristystä työpäivään.

Tarkoitus on kerätä asiasta kiinnostuneista ryhmiä, joille annetaan kuntosalin vaihtoehtona mahdollisuus käydä kimppakyydein uimassa luonnonvesissä. Täällä Paltamossa se tarkoittaa suurimman osan vuotta avantouintia. Vielä on sen verran kesää jäljellä, että avantoa ei toistaiseksi tarvita. Sen sijaan puhutaan avovesiuinnista jonka aloittaminen näin syksyllä antaa pehmeän laskun varsinaiseen avantouintikauteen, vesien pikkuhiljaa kylmetessä. Ajateltiin tämän olevan hyvä mahdollisuus aloittaa harrastus, varsinkin niille jotka ovat joskus sitä harkinneet, mutta eivät ole vielä koppeutuneet aloittamaan.

Lue lisää.

Huolestunut äiti kirjoittaa kokemuksistaan Kainuun keskussairaalan päivystyspolilla viime torstaina

Kuvan ambulanssi ei liity tapaukseen. toim. huom.

Heti alkuun haluan pahoitella sitä, että Te potilaat jouduitte tahtomattanne todistamaan järkyttävää tilannetta pienen 2 -vuotiaan poikamme saadessa kuumekouristuksen päivystyksen odotushuoneessa. Toivon, ettei pienimmille potilaille jäänyt traumoja tai iäkkäämmille rytmihäiriöitä tapahtuman johdosta. Yritimme todella tehdä kaikkemme saadaksemme apua ajoissa, mutta lääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa ei kiinnostanut eikä huolettanut lainkaan ennen kuin poikamme makasi tajuttomana ja sinertävänä lattianrajassa isänsä sylissä, emmekä meinanneet saada apua vielä silloinkaan.

Lue lisää.

Sieniä ja sielunhoitoa

Olen onnistunut luovimaan elämässäni kohta 60 vuotta, ilman että olisin koskaan käynyt sienimetsässä. Tiistaina 4.9.2012 tämäkin puute korjattiin. Meitä oli kaikkiaan 14, jotka olimme Kivesvaaralla sienenpoimija-kurssilla. Saimme Anja Homaselta erittäin asiantuntevaa opastusta kurssin aluksi ja sitten lähdimme sienestämään. Ideana oli oppia kaksi sientä; kangasrousku ja kangastatti. Nämä kaksi siksi, että niiden esiintymisaika olisi juuri nyt ja ne ovat sieniä, joita myös ostetaan.

Lue lisää.

Auttamisen ilo

(Kirjoittajakurssin satoa)

Kotkan tieltä se lähti kierrellen kaarrellen vastapäivään. Nyt oli kiire, joutua piti. Eilen oli sovittu Hurmurin kanssa tapaamisesta Kalliosuon reunalla kolmannella aitatolpalla. Siinä oli treffattu ennenkin. Se oli tuttu paikka.

Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s