Etusivu 08.11.12

Työvoimatalon tapahtumia ja suunnitelmia lyhyesti

Tässä lyhyt yhteenveto Työvoimatalon uutisista jotka löytyvät myös uusilta Facebook sivuilta:

  • Hei! Etsitään työvoimatalon koira – ja eläinihmisiä ideoimaan yhteistä aktiviteettia koiraihmisille ja koiranmielisille. Ensimmäinen tapaaminen perjantaina 9.11.2012 Luottamusmiehen tiloissa, kello 10-11:00. Mukaan saa tulla vaikka ei omistaisikaan koiraa! Lisätietoja Kari Hällström 044 750 7154.
  • Karaokepiiri kokoontuu tästä lähtien tiistaisin 12-14:00.
  • Pikkujoulut Työvoimatalon porukalle 30.11.2012
  • Kehittäjä-tiimi: taloon on perustettu uusi kehittäjä-tiimi, joka ideoi kaikenlaista kivaa, mutta myös miettii vakavasti tulevaisuutta, mitä tapahtuu vuoden 2013 jälkeen.
  • Birgitta on koonnut ryhmän nuoria ja aikuisia jotka vetävät VALINTOJEN TIE- tapahtuman nuorille Paltalinnassa 20-21.11.2012. Kohderyhmänä ovat Paltamon 6-8 luokkalaiset nuoret

-MP

Paltamon nuorisotyön uusia ideoita

Syyskuun alussa aloitti Paltamossa nuorisotyön parissa uusi nuoriso-ohjaaja Ismo Leinonen. Ismo on entinen kainuulainen Hyrynsalmelta, mutta on nyt muuttanut Paltamoon, vietettyään parisenkymmentä vuotta Helsingissä tuottajana ja media-alan ammattilaisena. Pohjakoulutuksena Ismolla on markkinointi-merkonomin sekä medianomin tutkinto, mutta on myös suorittanut lasten ja nuorten vapaa-ajan ohjaajan, sekä lasten – ja nuorten erityisohjaajan tutkinnot sekä luki kasvatustieteitä ja sijaistaa nyt siis opintovapaalle siirtynyttä Lasse Hinkulaa.

Lue lisää.

Helsinki poistaa TK maksun. Mitä tekee Paltamo?

On siis herännyt kysymys, onko se Paltamossakaan vaivan väärti periä  terveyskeskusmaksua, kun ottaa huomioon siitä aiheutuvat perimiskulut ja laskutuksen vaivan. Nythän on näin että ne, joilla on vähänkään rahaa, ovat yleensä työterveyshuollon piirissä, ehkä poislukien jotkin eläkeläiset, joten TK maksu kohdistuu kaikkein köyhimpiin ja sairaimpiin, jotka sitten jättävät sen maksamatta, joten ainut joka loppupelissään hyötyy on Lindorff joka napsii köyhiltä perinnöt ja veronpalautukset.

Lue lisää.

Herra Erkin mukana metsässä

Lumi tuli, lumi suli ja lumi tuli jälleen.
Hyvä satunnainen lukija.
Nyt on jälleen se aika vuodesta, jolloin talven tulolla on tapana yllättää varsinkin autoilijat. Suhteellisen lämpimän alkusyksyn jälkeen saimme ensimmäiset lumet ja pakkaskelit pari viikoa sitten. Lunta ei vielä silloin tullut kovinkaan paljon, mutta yöpakkaset kuorruttivat kostean syksyn jälkeen puut ja muun kasvuston kauniilla jääpeitteellä. Sittemmin lyhyt lämpimämpi jakso sulatti jäät ja lumet, mutta nyt ilman hieman kylmennettyä näkyy lunta tulevan jälleen kohtalaisen runsaasti.

Lue lisää.

Isänpäivä-Iltamat Paltalinnassa 10.11

ISÄNPÄIVÄ-ILTAMAT

Kiehimänsuun kyläseura järjetää perinteiset iltamat Paltalinnassa lauantaina 10.11. klo. 19.00 – 22.00

Perinteisen ohjelmallisen iltaman ohessa tarjotaan kaikille kakkukahvit.  Paikalla huutokaupataan myös isänpäivätäytekakku.  Tule viettämään lauantai-iltaa vanhan ajan iltamiin Paltalinnaan. Luvassa mm. mukavaa ohjelmaa  sekä arpajaiset. Lopuksi tanssit.

Tanssia tahdittaa Paltamon Pelimannit sekä Työvoimatalon karaokeryhmä.

Liput 12€ sis. narikan ja kakkukahvit.

Tuotto menee Kiehimän koulun ylläpitoon ja seinän korjaukseen.

Paltamon Työvoimatalo on tukemassa tulevan viikonlopun tapahtumaa. Muita tukijoita ovat mm. K.Market Tervatori, Ravintola Wet Dog ja Paltamon Pelimannit.

Kiehimänsuun kyläseura toivottaa kaikki tervetulleeksi iltamiin.

Tuo mukanasi myös ystäväsi ja tuttavasi.

Herra Erkki
/ kuva: office.microsoft.com

” METSÄÄ, YÖTÄ JA MYYTTEJÄ”

Luontokuvaaja Heikki Willamo Kainuun Opistolla pe 16. – la 17.11.2012

Kurssi on perjantaina 16.11. klo 16.30-20.30 ( kahvitauko klo 18.45-19.00) ja lauantaina 17.11. klo 9.00-17.00 ( lounastauko klo 12.00-12.45 ja kahvitauko klo 15.00-15.15).Kurssin aluksi saamme kuulla Heikki Willamon työstä valokuvaajajana ja tarinankertojana.

Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s