Etusivu 11.10.12

Paltamon nuorisotalon pelitilaprojekti

Olemme kehittämässä Paltamon nuorisotyön ja mahdollisten yhteistyötahojen (Paltamon työvoimatalon nuorten, 4H, Srk, yms. Paltamolaisten seurojen) kanssa Paltamon Paukkula nuorisotaloon tietokonepeli- ja vapaa-ajan toimintaa. Tarkoituksenamme on tutustuttaa nuoret erilaisiin pelikulttuureihin, opettaa vastuullista pelaamista ja saada peliohjaajia vierailemaan Paltamossa. Lue lisää.

Avoimet ovet Työvoimatalolla 17.10.12

Talolla järjestetään myöskin työpaikkakokous johon on kutsuttu kunnallisvaaliehdokkaita jonkinlaiseen paneelikeskusteluun. Onkin sopivasti ensimmäinen ennakkoäänestyspäivä. Lue lisää.

Kysymys valtuustoehdokkaille

SVERIGE >>>

Miksi kunta lihottaa Lindorffia Ruotsiin? Eikö meillä ole tarpeeksi köyhiä? Eikö kunta voisi periä laskujaan itse? Tällä systeemillä vähän köyhästä, joka voisi laskunsa pikkuhiljaa maksaakin, tehdään tosiköyhä, joka heittää pyyhkeen kehään kun Lindorff lätkäisee laskun päälle kolme kertaa suuremman summan perintäkuluja, jotka sitten junaillaan Ruotsin kautta johonkin veroparatiisiin. Lue lisää.

Dokumentointia Työvoimatalolla

Paltamon Työvoimakokeilu on valtakunnallisesti merkittävä hanke ja tähän on satsattu aika kasa rahaa, niinpä lienee ymmärrettävää, että rahoittajasta olisi mukavaa, jos tästä jäisi historiaan ja tutkimuskäyttöön myöskin (jonkinlaista) kuvamateriaalia. Lue lisää.

Paltamossakin nyt talviuimapaikka

Työvoimatalolla on syksyllä aloittanut avovesiuintiryhmä joka on käynyt Koikerojärvellä uimassa viikoittain tähän asti. Nyt kuitenkin kunta on asenuttanut Metelinniemen vierasvenesatamaan lämmitettävän pukukopin, joka tulee palvelemaan avantouimareita lokakuusta huhtikuuhun talvikautena.  Avovesiuintiryhmä siirtyy nyt käyttämään tätä uimapaikkaa innosta hihkuen. Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s