Etusivu 12.04.12

Tervatynnyristä tuoteideaksi

Paltamon Työvoimatalon pihalla nakuttelee nuorimies kattohuopia paikalleen tynnyrinmuotoiseen rakennelmaan. Tynnyrisauna-hanke on aivan ensimmäinen laatuaan suuruusluokassaan ja työllistämiskapasiteetiltaan Työvoimatalolla.

Lue lisää.

Kevättalvi – lupaus tulevasta keväästä ja kesästä

Kun itse on kevät ja kesäihminen, huomaa heräävänsä näihin huhtikuun ihanan kirkkaisiin auringonsäteisiin, säteisiin, jotka lämmittävät ihoa ja hellivät mieltä. Selvästi tämä vaikuttaa moniin muihinkin ihmisiin, ihmisten kasvoilla näkee hymyä jo usein!

Lue lisää.

Kesäkiekot alle

Takatalvi näyttää vähitellen hellittävän ja päätietkin ovat jo sulat, joten näilläkin korkeuksilla olisi vähitellen aika ruveta kaivelemaan niitä kesärenkaita kuka mistäkin. Autotallin perukoilta ne onnelliset joilla autotalli on ja köyhät sitten nurkanpäästä umpihangesta.

Ilmanpainehan niistä on talven mittaan karannut ja usein vasta keväällä huomaa, miten kaljuksi ne ovat tulleet viime kesänä ajettua.

Lue lisää.

Perussuomalaisten ja kansalaisten välissä on ylimielinen, röyhkeä ja valehteleva media.

Näin sanoo James Hirvisaari (PS)  ja jatkaa: ”Tällaisten tapausten kautta lehdistön mädännäisyys tulee yhä selvemmäksi kaikille.” Lisäksi vielä että: ”Media yrittää hukuttaa puolueen työtä tyhjänpäiväisiin kohuihin.”

Siis haloo? Mediahan vain julkaisee sen mitä he ovat itse kirjoitelleet, tai ei tässätapauksessa julkaise, Uusi Suomihan oli poistanut pahimmat törkeydet.

Lue lisää.

Huhtikuun kuu

Kukapa ei olisi joskus katsellut vanhaa kunnon kuuta? Siellähän se aina möllöttää milloin ei satu olemaan auringon suunnassa, jolloin puhutaan, että on uuden kuun aika. Ei tarvitse kummoista kiikaria, että kuussa voi nähdä vuoria ja laaksoja, niin ja tietysti niitä kraattereita.

Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s