Etusivu 17.05.12

Eurojopin työn laatu sai tunnustusta

Kotityöpalvelun laatulautakunta on TTS – Työtehoseuran hallinnoima  riippumaton taho, joka on myöntänyt laatusertifikaatin paltamolaiselle Eurojopille.

Eurojopi tuottaa monialaisia palveluita Kainuussa: Kajaanin ja Paltamon alueella. Toimialaan kuuluu kiinteistönhoito, työvoiman vuokraus, taloushallinto, kotona-asumisen tukipalvelut, mm.  siivouspalvelut…

Lue lisää.

Kulttuuriapurahat:Viisi tonnia Kainuun Opistolle

Mieslahti Soi jälleen Kainuun Opistolla

Mieslahti Soi – tapahtuma järjestettiin Kainuun Opistolla, Paltamon Mieslahdessa ensimmäisen kerran lähes kolmekymmentä vuotta sitten. Viimeisin kerta on 1990 -luvun lopussa.

Lue lisää.

Informaatio – orjuutta vai vapautta?

”Informaatio on orjuutta toisten ajatuksille. Tieto on vapautta ja voimaa ajatella itse.”, totesi D.D. Hade. Tämä herätti ajatuksia.

Lue lisää.

Hurjaa menoa Raappananmäentiellä

Poikkeuksellinen vesisade ja lumien sulaminen sekä umpeen kasvanut tienvarsioja aiheuttivat todellisen vaaratilanteen Raappananmäentiellä perjantaina. Paikallinen isäntä, Hannu Huusko (51) sanoo, ettei ole nähnyt vastaavaa, vaikka on asunut neljäkymmentä vuotta tapahtumapaikan läheisyydessä.

Lue lisää.

Muutos stressaa

Luontaisesti ihmisellä on voimakas kiinnostus muutoksiin, sekä vastustus niitä kohtaan. Vastustus on peräisin lajimme menneisyydestä jolloin se oli sisäänrakennettu suojelemaan lajimme säilymistä.  Muutostressin  kourissa ihminen saattaa päätyä tekemään vaikka minkälaisia ratkaisuija, epätoivoisista ja hassuista niin vaarallisiin ja haitallisiinkin.

Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s