Etusivu 18.10.12

Paltamon sydän hiljenee talveen

Vilkas kesäsesonki on jälleen ohi ja greenit ovat autioituneet. Kesän peleistä kertovat vain golfkärryjen rivistöt metsikössä.

Lue lisää.

Iloa ja aikaa uudella vuodeosastolla

Perjantaina  paikallinen JHL ja Työvoimatalo järjestivät seniorikansalaisille hauskan iltapäivätapahtuman karaoken merkeissä.  Paikalla oli puolenkymmenen hengen joukkue Työvoimatalon karaokeryhmästä Jani Kultarinteen johdolla, sekä muuta Työvoimatalon väkeä tarjoilemassa vanhuksille kakkua ja kahvia.

Tilaisuudessa olivat mukana vuodeosaston hoidokeista kaikki ketkä kynnelle kykenivät, jopa yksi vuodepotilas tuotiin seuraamaan lauluesitystä ja kylältä oli neljä vanhusta haettu kotoaan Työvoimatalon toimesta.

Lue lisää.

Siviilirohkeutta vai silkkaa typeryyttä?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012101416198716_uu.shtml

Toimitus seuraa mielenkiinnolla purjelaiva Estellen matkaa kohti lähi-idän kriisipesäkettä. Saas nähdä posauttavatko Israelilaiset pohjaan koko purkin.

Lue lisää.

Paltamon suurin ja komein haapa löytyi Mäntyharjusta

 Paltamon Luonto ry:n järjestämään leikkimieliseen kisaan tuli määräaikaan mennessä ilahduttavan monta ilmoitusta eri puolilta pitäjää. Ylivoimaisesti suurin (ja komein?) haapa löytyi Aimo Nikkisen suosiollisella avustuksella Iso-Melasen pohjoispuolelta Arttu ja Martta Tervosen isännöimältä Mäntyharjun tilalta.

Lue lisää.

Ensilumia odotellessa

Nyt olisi varmaankin jo ajankohtaista kerätä ne pallogrillit sun muut puutarhakalusteet pois pihalta ja työntää ruohonleikkuri varastoon. Yleensäkin kannattaisi tässävaiheessa miettiä vähän, mistä se lumiaura tulee kulkemaan ja kerätä siltä reitiltä ylimääräiset romut pois. Lasten lelut varsinkin pärskähtävät ikävästi lumilingossa ja levittävät muovinriekaleita ympäristöön.

Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s