Etusivu 19.4.2012

Rahaa saa Paltamosta tulevaisuudessakin

Paltamon pankista saa käteistä rahaa, vakuuttaa Paltamon Osuuspankin toimitusjohtaja Jorma Niemi. Julkisuudessa vellonut keskustelu pankkien haluista lopettaa käteisen rahan antaminen tiskiltä ei kosketa Paltamon pankkia. ”Meidän pankki on niin paikallinen, että emme missään tapauksessa poista käteisen rahan saantia tiskiltä”

Lue lisää

Haaveet todeksi

Minulla on elämässä muutama intohimo, yksi niistä on tuo oman pihan laittaminen. Puutarhaksi ei voi sitä kutsua, näen puutarhasanan kauniina, runsain kukkapenkein ja pensain varusteltuna pihamaana. Ei, sitä ei meidän vanhan maalaistalon piha vielä ole, mutta kaikki ajallaan. Pikku hiljaa olen alkanut rakennella ideoita, muutaman jo saanut toteutettua.

Lue lisää

Ei kaikki ole kultaa mikä kiiltää

”Jos se on kultaa me maksamme siitä” – Yleensä se ei kyllä ole. Kultaan on mahdollista sekoittaa vähän kaikkea mahdollista ja yleensä sekoitetaankin paitsi määrän lisäämiseksi, niin myös siksi, että puhdas kulta on varsin pehmeä metalli ja kuluu nopeasti korukäytössä.

Lue lisää

Hammaslääkäripalveluiden saatavuus parantunut Paltamossa

” Paltamolaisten hampaat ovat kyllä aika kehnossa kunnossa” Huokaa hammaslääkäri Anita Tiihonen. Syy tähän on tietysti se sama vanha, hampaita ei pestä tarpeeksi usein, jos koskaan ja litkitään sokerilimsoja. Osaltaan se johtuu myös Paltamoa pitkään vaivanneesta hammaslääkäripulasta.

Lue lisää

Postin uusi palvelu muistaa

Posti on mainostanut uutta palveluaan, joka muistaa syntymäpäivät ja osoitteet puolestasi, heidän palveluissaan olevan osoitekirjan avulla. Ajattelin testata,  mistä on kyse ja kokeilla miten palvelu toimii.

Lue lisää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s