Etusivu 22.3.2012

Kuntaliitospeli poikki ja kaikki kortit pöytään

Laurikainen on rauhallinen mies, mutta nyt hän jyrähtää. Viesti on valtiolle selvä: PISTETÄÄN PELI POIKKI ja tuodaan kaikki asiat pöydälle samanaikaisesti ennen päätöksiä kuntarakenteesta. Hänen mielestään yksi malli ei sovi kaikille alueille, joten pitäisi hakea alueellisia ratkaisuja.

Lue lisää

Herra Erkin mukana luonnossa

Luminen maisema

Luonnosta on meidän Paltamolaisten  helppo nauttia pieninäkin annoksina. Nyt keväällä valoisan ajan piteneminen mahdollistaa pistäytymisen metsään, vaikka joka päivä töitten jälkeen. Voi olla hyvä välillä vaihtaa se hikilenkki
rauhalliseen liikkumiseen ja nauttia luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Valokuitu joka torppaan – järkee vai ei?

Käynnissä on Laajakaista 2015 – varsin kunnianhimoinen hanke, jonka tarkoitus on saada haja-asutusalueet valokuidun ulottuville. Valtion tuella – totta kai. Kaisanet mainostaa valokuituyhteyttä nopeaksi (100 mbit/s) ja häiriöttömäksi, jolla on melkein olematon latenssi (tarkoittaa viivettä, piti oikein Wikipediasta katsoa) ja tämä varmastikin pitääkin paikkansa.

Lue lisää

Petpoliksesta ollaan varovaisen kiinnostuneita

Petpolis kylän ajatuksena on rakentaa kokonainen asuinalue infrastruktuureineen eli siis kylä, jossa koira – ja hevosihmiset voisivat asua ja harrastaa, sekä esimerkiksi perustaa yrityksen yhteishallinnassa olevissa tiloissa.

Lue lisää

Toimittajat runo-opissa

Me verkkolehdentoimittajat saimme mahdollisuuden kehittää verbaalisia ja luovia taitojamme, sekä osallistua Kainuun Opistolla, Paltamon Mieslahdessa kirjoittajakurssille. Kurssin teemana oli eränovelliohjeita ja runollisia muotokuvia, eli kehitimme ilmaisutaitoamme. Osallistuimme kurssille perjantaina 9.3. Saavuimme 08.30 Kainuun Opistolle Minnan ja Aimon kanssa. Lue lisää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s