Etusivu 24.05.12

Paltamon työllisyysseminaarissa oli tupa täynnä

Kuvassa vasemmalta: Jouko Kajanoja, tutkija. Arja Keski-Liikala, yrittäjä. Jouko Karjalainen, tutkija. Kaija Seppänen, tutkija. Kari Hällström, Työvoimatalon luottamusmies. Tuija Pulakka, Kuhmon työvoiman palvelukeskuksen virkailija. Riitta-Liisa Kokko, tutkija.

Maanantaina 21.5.2012 pidettiin Korpitien koululla työllisyysseminaari Paltamon täystyöllisyyskokeilusta. Paikalla oli tutkijoita, puhujia ja työllisyyskokeiluun vihkiytyneitä sekä median edustajia. Myös Paltarin toimitus oli paikalla.

Lue lisää.

Netti Ohoi!

Mitä mukavaa pitää sisällään Facebook? Entä mitä Skypellä voi tehdä? Maailman muuttuessa muuttuvat myös vaatimukset kansalaistaidoista. Lisätiedot löytyvät usein netistä ja yhteystiedoiksi mainitaan sähköpostiosoite. Entä jos näitä taitoja ei ole?

Lue lisää.

The Little Welsh Bloke`s Blog

Hello again after a long while.

I’m back again with more about my arrival in Finland and my experiences of living here in Paltamo.

I arrived here on November 10, 2010. The first day of real snow that winter so you can blame me!! I was picked up at Kajaani airport…

Lue lisää.

Leppikoski kuohuu

Tänä keväänä lumien sulettua on vettä riittänyt ylenmääräisesti eri puolella Suomea. Niin täällä Kainuussakin. Runsasvetisen alkukevään nostaessa vedenpintoja järvissämme on Leppikosken voimalaitoksellakin varauduttu tulevaan.

Lue lisää.

Rauta taipuu Sauli Nikkisen käsissä

Entinen kyläseppä ja korjaamoyrittäjä Sauli Nikkinen on parin talven mittaan puhdetöinään hitsaillut traktorinsa perään kaivinkoneen. Suunnittelun ja kolme D. mallinnuksen hän toteutti yhdessä veljensä Jari Nikkisen kanssa joka on ammatiltaan koneinsinööri.

Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s