Etusivu 27.09.12

Paltamon kunnallisvaaliehdokkaat julki perjantaina

Kunnallisvaaleissa valitaan Paltamon kunnanvaltuustoon 21 valtuutettua. Lisäksi valitaan valtuutetuille varavaltuutettuja jokaisen kunnallisvaaleissa esiintyneen vaaliliiton, puolueen ja yhteislistan ensimmäisistä valitsematta jääneistä ehdokkaista sama määrä kuin valtuutettuja, kuitenkin vähintään kaksi, mikäli ehdokkaita on ollut riittävästi. Lue lisää ja katso Paltamon ehdokkaat tästä:  Lue lisää.

Mysteryshopper

Asiakkaiden kokemukset ja näkemykset saamastaan asiakaspalvelusta ovat yrityksille entistä arvokkaampia. Kiristyvässä kilpailutilanteessa asiakaspalvelusta on tullut monelle yritykselle sen tärkein, ellei peräti ainoa, kilpailukeino.

Nyt vannotaan service designin eli palvelumuotoilun nimiin. Termi tarkoittaa palvelutilanteen käyttäjälähtöistä suunnittelua, jonka pohjana ovat asiakkaiden odotukset ja kokemukset. Mutta mistä yritys tietää, mikä arkielämän asiakaspalvelutilanteessa meni nappiin, mikä taas pieleen?

Lue lisää.

Viisaudenhampaista kantasoluhoitoon

Viisaudenhampaat ovat aikojen saatossa jääneet ylimäärisiksi hampaiksi, kun ihmisen purentatottumukset ovat muuttuneet vuosikymmenten kuluessa. Ravinto on nykyisin pehmeämpää kuin aikaisemmin, eikä ihminen joudu enää pureksimaan niin kovaa kuin ennen ja se on vaikuttanut leukojen kasvuun siten, että ne jäävät pieniksi eikä viisaudenhampaalla ole enää tilaa puhjeta.

Lue lisää.

Maailmanlopun odottajat

Sunnuntai- iltapäivänä ei ollut oikein muutakaan tekemistä, niin katselin Foxilta tätä hömppäohjelmaa. Amerikassa on siis ihmisiä jotka ihan harrastuksenaan varautuvat odotettavissa olevaan maailmanloppuun. Keskeisenä tässä toiminnassa näyttäisi olevan ruoan, veden ja tietysti aseiden hamstraaminen.

Kautta aikojenhan on hamstraajia ollut, muistan itsekin erään vanhan tädin jolla oli kaikki kaapit täynnä kahvia ja teetä, sotien jälkeen kun oli pula-aika niin tällaisista ylellisyystarvikkeista oli pulaa ja sitten kun niitä yhtä-äkkiä saikin ostaa vapaasti, niin ihmiset varautuivat siihen, että jos pula-aika tulee takaisin.

Lue lisää.

Kypsiä tomaatteja

Näitä meidän äitee on kasvatellut kuistillaan. Isoja ne eivät ole mutta sitä paremman makuisia. Se on ihme miten tomaatti maistuu paremmalta kuin ostettu, kun sen saa poimia suoraan pensaasta. Siinä on joku psykologinen juttu.

Wikipediassa sanotaan että tomaatissa on lykopeenia joka ehkäisee masennusta. Minusta ihan pelkkä värikkään tomaattipensaan katseleminen vähentää masennusta synkässä syyssäässä.

Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s