Etusivu 28.6.2012

Kontiomäen assalla on pienen kylän romantiikkaa

Jaana tiskin takana hymyilevänä on tuttu näky Asemaravintolassa

Jaana Mikkonen on pitänyt Kontiomäen asemaravintolaa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Hyvän aprillipilan hän ainakin järjesti ystävilleen ja sukulaisilleen aloittamalla toiminnan 1.4.1992, mutta mitään vitsiä toiminassassa siis ei muuten ole. Nykyisen Ristijärven Kivikylästä kotoisin oleva Jaana on tehnyt pitkän uran hotelli- ja ravitsemusalan puolella jo ennen Asemaravintolan haltuunottamista Avecralta. Yrittäjän mielestä vetovastuuseen siirtyminen oli helppoa, olihan hän ollut asemaravintolassa jo töissä jonkin aikaa, Avecran alaisuudessa.

Lue lisää

Mikä on pieni, vihreä, kerällä ja hiukan ryppyinen?

Varhaiskaali-broilerivokki_pieniIhana, vihreä, makea ja mehevä varhaiskaali. Edullinen kesätuote jota voi käyttää monintavoin, esim. valmistaa herkullista kaalilaatikkoa, pilkoa wokkiin tai salaattiin, käy myös keitoissa. Varhaiskaalissa on runsaasti vitamiineja.

Lue lisää

Kainuun Rastiviikoille Työvoimatalon tuotteita

Ensimmäistä kertaa Kainuun Rastiviikoille järjestetään Kainuulaisten ruoka- ja käsityötuotteiden oheismyyntikoju.  Tuotteita toimittavat mm. Kiantama Oy (Biokia), Villiaromi Oy, Namelli Oy, Osuuskunta Ärmätti, Valkoliekki Oy ja Melalahden Hunajarengas.

Lue lisää

Kesällä tapahtuu Kainuussa

Kesä on mielenkiintoisten tapahtumien aikaa, jokaiselle on jotain tarjolla. Nautitaan Kainuun antimista pitkin kaunista kesää!

Lue lisää

Lottovoitolla reissataan

Lyhyt kysely Työvoimatalolla antaa mukavia tuloksia lottovoittomiljonäärin suunnitelmista. Kysymys “mitä tekisit jos voittaisit lotossa 11,3 miljoonaa euroa?

Lue lisää

Lue myös:


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s