Etusivu 30.08.12

Työvoimatalolle oma kunnallisvaaliehdokas

Taukotilan ”äijät” tässä Paltarin toimituksen vieressä, ovat puuhaamassa omaa kunnallisvaaliehdokasta ja hänen kannatusyhdistystä syksyn kunnallisvaaleihin.

Lue lisää.

EU ruoka-apua jaettiin Työvoimatalolla perjantaina

Paltamon seurakunta on jo pari vuotta järjestänyt Työvoimatalon kanssa EU ruoka-avun jakamisen Paltamolaisille. Tällä kertaa oli jaossa 128 pussia ja hakijoita oli runsaasti paikalla heti aamusta.

Lue lisää.

Paltamon kulttuuria juhlittiin sunnuntaina

On kulunut viisikymmentä vuotta Paltamon kotiseutumuseon perustamisesta, jolloin sillonen presidentti, Urho kekkonen muisti Paltamolaisia oikein sähkeellä. Juhlapuhuja Jorma keränen mainitsi asian ja arvuutteli josko nykyinen presidentti tekisi samoin, mutta eipä tainnut Saulia kiinnostaa peräkylän kulttuuri. Tästä pienestä pettymyksestä huolimatta juhla sujui hyväntuulisesti ja aivan loistavassa, puolipilvisessä säässä.

Lue lisää.

Herra Erkin mukana metsässä

Huomaan nyt sarjan seitsemättä osaa tehdessäni alkavani kuullostaa jumiin menneeltä ompelukoneelta. Juttusarjalle asettamieni rajoitusten vuoksi (kerran kuussa ja samoilta paikoilta), kerronta alkaa jossain määrin toistaa aiempaa. Mutta ei anneta periksi. Kutsukaamme sitä vaikka jatkuvuudeksi.

Lue lisää.

Internet deittailusta potkua seuraelämään

Internet-deittailu on noussut nykyajan moderniksi tavaksi tavata ihmisiä. Toki on olemassa ihmisiä, joiden mielestä nettideittailussa on jotain nolottavaa tai hävettävää tai ihmisiä jotka ovat sitä mieltä, että se on tarkoitettu vain epätoivoisille ihmisille. Ne jotka nettideittailevat, ovat yleensäkin positiivisemmalla kannalla. Muutamia perussääntöjä kannattaa kuitenkin muistaa.

Lue lisää.

Ruokaneuvot vastaavat juhlanjärjestäjän kysymyksiin

Mitä laittaa ylioppilasjuhlassa pöytään? Miten huomioida rippilapsen keliaakikko-serkku tai kuinka paljon varata tarjottavaa kesäjuhlien 150 vieraalle?

Kun juhlatarjoilu askarruttaa, apua saa Maa- ja kotitalousnaisten Ruokaneuvot-palvelusta.

Lue lisää.

Näkökantoja

”Aikainen lintu löytää madon” on vanha sanonta, siitä, että kannattaa herätä aikaisin. Linnun näkökulmasta hyvä, mutta madon kannalta ”Aikainen mato tulee syödyksi”. Asioilla on tapana muuttua, kun näkökulmaa vaihdetaan. 2+2=4 vain siksi, että olemme sopineet asian näin olevan.,

Omia katsontakulmiasi voit muuttaa, kun teet jotakin uutta, joitakin, mitä et ole ennen tehnyt.

Lue lisää ja katso myös video!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s