Etusivu 24.01.13

Työvoimatalo vapauttaa tupakasta

MB900053957Paltamon työvoimayhdistyksen hallitus on tehnyt päätöksen ruveta tukemaan kaikkien työvoimatalossa työskentelevien tupakoinnin lopettamista.  Työterveyshuollon edustaja, terveydenhoitaja Jaana Immonen on positiivisesti yllättynyt ihmisten innostuksesta lopettamiseen. Vaikka infotilaisuus oli jo, mukaan voi ilmoittautua jatkuvasti.

Lue lisää.

Peter Vesterbackan viesti on lyhyt: Asennetta.

SAM_0681

Yritysvalmennuksessa opiskelevat Hiomo-kurssilaiset kävivät opiskelukokonaisuuteen kuuluvan tuotteistamispajan-luennot Oulussa, maanantaina 21.1.2013.  Samalla reissulla päästiin tutustumaan Business Kitchenin toimintaan ja pääsimme myös yllätykseksemme kuuntelemaan Rovio-yrityksen markkinointipäällikön Peter Vesterbackan luentoa. Punaiseen Angry Birds-collegeen pukeutunut hyväntuulinen ja rento mies kertoi Rovion tarinan lyhyesti ja ytimekkäästi. Aivan aluksi hän kertoi, ettei hänellä ole tapana valmistautua luentoihin eikä esitelmiin, ja että aikoo puhua tilanteessa fiiliksen mukaan.  Hän piti luennon englannin kielellä, minkä takia tässä artikkelissa on käytetty hänen englanninkielisiä lentäviä lausahduksiaan, joita tuli luennon aikana runsaasti.

Lue lisää.

Voimaa verkosta Työvoimatalolla

ylapalkki

Kyseessä ei ole sähkölaitoksen mainos, vaan omaishoitajien videoneuvotteluprojekti. Omaishoitaja on henkilö, joka pitää huolta perheenjäsenestään tai muusta läheisestään, joka sairaudesta, vammaisuudesta tai muusta erityisestä hoivan tarpeesta johtuen ei selviydy arjestaan omatoimisesti.

Lue lisää.

Koiran kanssa hiihtämään

IMG_0446Paltamon kunta harkitsee järviladun sallimista myös koiran ulkoiluttajille. Asiasta on tehty aloite Paltamon koiraharrastajien ja Paltamon työvoimatalon koirapiirin toimesta ja se on parhaillaan kunnanhallituksen päätettävänä. Yleensä ottaenhan kunnan ylläpitämät ladut ovat koirilta kiellettyjä useistakin syistä, mutta järviladulla näkyvyys on varsin hyvä, ehtii hiihtää karkuun jos pelkää koiria ja mahdolliset jätökset häviävät viimeistään heinäkuussa. Eiväthän koirat juostessaan pasko, mutta jos näin sattuu käymään, niin koiranomistaja on velvollinen huolehtimaan jätöksistä myöskin järviladulla.

Lue lisää.

Taidetta tämäkin

Muuan työvoimatalon työntekijä, Mika Mannermaa, on harrastuksenaan piirustellut maansiirtokoneiden kuvia. Taidetta siitä tekee se, että nämä eivät ole mitään valokopioita, vaan ihan oikeasti lyijykynällä ja tussilla piirettyjä.

Olisikohan miehellä saumaa piirtämään jollekin firmalle myyntijulisteita? Kuvat ovat nähtävillä Ajatusten kierrätyskeskuksen (AKKU) seinällä.

IMG_0462

Lue lisää.

Tiedotteet

kakkukurssi

————————————————————————————————–

SEURAAVASTA HIOMOKOULUTUKSESTA ON INFO JA HENKILÖKOHTAISET haastattelut 31.01.2013 KLO 9.00 ALKAEN IDEARIIHESSÄ.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s