Etusivu 23.08.12

Uutuuskirja ”oman kylän tytöltä”

Lue lisää.

 Elämää kantamassa

Esikoisemme kahden päivän iässä, elämä on jo hyvää vauhtia käynnissä

Kun kantaa sisällään uutta elämää, se on ulkopuolisille usein sitä, että katsotaan mahaa, tehdään pohdintoja, tuttavat huomauttelee että saisi nousta paino enempi ja muistako sinä syödä nyt tarpeeksi, vaikka todellisuudessa se on noussut juuri sen minkä pitää, ei liikaa, ei liian vähän ja muistan syödä. Tulevalle lapselle, äidin ylipaino ei ole hyväksi ja raskauden jaksaa paremmin kantaa normaalipainoisena sen maagisen 9 kuukauden verran. Ulkopuoliset arvuuttelevat mielellään myös vatsanmallista, oireista yms, kumpi uusi tulokas mahtaisi olla.

Lue lisää.

Piikkipensaan herkut

Kuvittelen lumen keskelle piikkisen tuuhean tyrnipensaan. Se odottaa paljaana lumen sulamista , auringon lämpöä ja valoa. Toiveajattelua  kaikki. Nyt oksahankaset ovat vieri vieressä rykelmänä oransseja vitamiinipommeja. Talteenhan ne pitää saada, talven varalle romuskoita ehkäisemään.

Lue lisää.

Auta lepakkoyhdyskuntaa rakentamalla pönttö

Lepakoilla on pulaa sopivista pöntöistä samojen syiden takia kuin pikkulinnuillakin. Terveistä, nuorista metsistä ei juuri kolopuita löydy.  Pönttö voi tarjota kodin lisääntymisyhdyskunnalle tai kesää viettäville poikamieslepakoille. Lepakot eivät talvehdi pöntöissä, mutta tarvitsevat kesäpäivisin paikan jossa lepäillä, kunnes tulevat taas illan hämärissä saalistamaan.

Lue lisää.

ELÄMÄN ROOLIPELIÄ

Päätoimittaja, toiminnanjohtaja Anne Huotari

Olette varmaan kuulleet larppauksesta, joka muutama vuosi sitten oli etenkin nuorten keskuudessa suosittu roolipeli. Siinä päätetään ensin, mitä ajanjaksoa tai tapahtumaa näytellaan tai pelataan. Sen jälkeen jokainen ottaa itselleen roolin, jonka mukaan pukeutuu (esim. historiaa näytellessä) ja pyrkii mahdollisimman hyvin eläytymään sen ajan tai tapahtuman ihmisten tilanteisiin. Liekö larppauksen suosio vähentynyt, mutta en ole kovin paljon kuullut siitä viime aikoina tiedotusvalineissä. Roolipelin idea on kuitenkin edelleen käyttökelpoinen.

Lue lisää.

Katsaus Nettiin Osa1 Jack Vale

Internetin Pilojen maailma sisältää kaikkea hauskaa, vaikka joskus pilat menevätkin liian brutaaleiksi. Olen kuitenkin löytänyt netistä pilailijan, joka tekee hauskoja piloja, mutta ei vie niitä liian pitkälle. Usalainen Jack Vale, lapsiperheen isä, tekee piilokamera ”performansseja”. Hän kiertää salakuvaamassa supermarketteja ja julkisia alueita, mukanaan nyrkkiin mahtuva muovinen pieru ääni laite (The Pooter).

Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s